• Keurbooms Strand Wandeltocht

Omgeving

Buffelsdam Country House ligt in The Crags, het prachtige gebied tussen Plettenberg Bay en het Tsitsikamma National Park. Een spectaculaire kustlijn, mooie stranden en een rijke flora en fauna; in The Crags hoeft u zich geen dag te vervelen. De stranden van Nature’s Valley en Keurboomstrand zijn op nog geen vijftien minuten afstand van onze locatie. Voor wie graag golft, is het 15-20 minuten rijden naar Goose Valley Golf Course en de Plettenberg Bay Country Club.

Plettenberg Bay heeft een ruime verscheidenheid aan winkels en restaurants. Voor lokale winkels en producten kunt op 5-10 minuten afstand goed terecht. Diverse bezienswaardigheden zoals Monkeyland, Birds of Eden en het Elephant Sanctuary bevinden zich in de nabije omgeving van ons buitenverblijf, net als Lawnwood Snake Sanctuary en het Tenikwa Wildlife Awareness and Rehabilitation Centre. Andere attracties zoals Whale Watching, Deep Sea Fishing, Robberg Nature Reserve, Plettenberg Game Park en Canopy Tree Tours (in het Tsitsikamma National Park) bevinden zich op 30-45 minuten afstand.

WAT IS ER TE DOEN IN ONZE OMGEVING  <- Bekijk deze lijst en alle attracties en bezienswaardigheden zijn in onze (directe) omgeving!

Prachtige wandelingen

Of je nu een gemakkelijke wandeling wilt maken of een uitdagende, avontuurlijke wandeling, klik op de knop hierboven en vindt alle informatie van Plett Tourism.